В російській гуманітарці був замінований пакет молока. Фото

Взяли допомогу від російських військових та ледь не підірвались. В пакеті з гуманітаркою, яку видали у Херсоні, було заміноване молоко. Про це розповіли читачі, імені яких не називаємо з міркувань безпеки.

За словами херсонця, допомогу видають на вулицях. Якщо в перші дні містяни відмовлялись від російської гуманітарки, то зараз її беруть все частіше, адже в людей закінчуються продукти та заощадження.

«Пакет з допомогою додому принесла моя мама-пенсіонерка, хоч я просив не робити цього. Але вчора таки взяла продукти. Що дивно, в пакеті частина продуктів були українського виробництва: крупи, олія, молоко. Мабуть, вони обкрадать наші магазини, а потім роздають продукти в якості гуманітарної допомоги. Мама побачила, що закрутка в молоці не герметична, вона подумала, що хтось вже його пив, що може бути зіпсоване, обережно відкрутила і побачила щось типу нитки, показала мені», — розповідає чоловік.

Коли він зрозумів, у чому справа, обережно розрізав упаковку і побачив там саморобний вибуховий пристрій. Каже, щастя, що матір не смикнула закрутку.

Нагадаємо, нещодавно у соцмережах повідомляли про людей, які смертельно отруїлись консервами з російської гуманітарки.

Нагадаємо, Головне управління розвідки повідомило, що під час псевдореферендуму російські окупанти використають паспортні дані, які зібрали під час отримання гуманітарки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *