У Херсоні корупціонери готують провокації з дітьми

У Херсоні фейкова та злочинна «військово-цивільна адміністрація» почала поширювати анонси нібито «святкових заходів до дня дитини» на 1 червня у Херсоні.  Фактичним «організатором» «безкоштовних кіносеансів» та «розважальної програми» у Потьомкінському сквері міста виступив підконтрольний агресорові такий собі «громадський рух» «Команда можливостей» нібито «зареєстрований» у окупованому Криму.
Про це повідомляють на сторінці Association of Reintegration of Crimea.
“Тому варто визначитися, чи окупанти просто готують чергове пропагандистське «шоу», чи варто очікувати від них гірших провокацій з херсонськими дітьми. А для цього слід розібратися із «громадською структурою», «зареєстрованою» два роки тому в Сімферополі на такого собі «зіц-голову» Андрія Абдулаєва у «поштовій скриньці» на вулиці Севастопольській, 321”, йдеться в повідомленні.
На сторінці повідомляють, що насправді «Команда можливостей» є проектом, у якому в якості «головного персонажу» засвічене Євгена Пічугіна, який останні місяці активно просуває себе як «поширювача руського миру» через «допомогу знедоленим» на окупованих територіях півдня материкової України.
Отже від осіб, що не гребують заробляти на людському горі та життях українських малюків навряд чи варто чекати «веселого дитячого свята» в окупованому Херсоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *