Російські добровольці, знищили командний пункт російських окупантів на Херсонщині (відео)

В складі диверсійної групи, яка в січні знищила командний пункт російських окупантів біля Нової Каховки, були бійці Російського добровольчого корпусу, що входить до Інтернаціонального легіону ТрО України. Про це дізналось видання МОСТ.

“Нам доручили знищити опорний пункт російських окупантів. Ми мали здійснити вогневий наліт і у разі можливості захопити полонених”, – говорить начальник штабу Російського добровольчого корпусу, доброволець з позовним «Фортуна».

Особлива складність завдання полягала в тому, що підкрастися до командного пункту росіян було можливим лише за допомогою гумових човнів, які прострілюються зі звичайної зброї. Човни з  солдатами одразу помітили російські військові й відкрили вогонь. Кулі пролітали просто в кількох сантиметрах від бійців Російського добровольчого корпусу. Проте їм вдалося висадитися на берег і виконати завдання.

“Російські солдати були в шоці – і за рахунок цього нам вдалося успішно провести всю операцію, штурмувати командний пункт, взяти полоненого та знищити 12 людей”, – кажуть члени ДРГ.

Російський добровольчий корпус – підрозділ, в складі якого – громадяни РФ, які підтримали Україну і воюють з російським режимом. Серед них – і люди, які раніше були цивільними, і колишні військові.