Нічний вибух в Херсоні: що відомо

Вибиті шибки та пошкоджені будівлі у Херсоні. Вчора близько 23:00 стався вибух. Після цього припинилась трансляція російських каналів. Херсонський міський голова Ігор Колихаєв у прямому ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів, що відбулось.

“Близько 23 години ночі був шалений вибух над містом і біля нього. Повибивало вікна. З 8-ї ранку я об’їхав усі лікарні, в яких повибивало вікна, музичні заклади. Все це у центрі міста. Зараз оцінюємо які були пошкодження. У селі Степанівка також був касетний обстріл. Зараз спілкуємось з усіма депутатами, які працюють і дивимось, як далі будемо діяти. Треба закрити вікна, лікарні мають продовжувати працювати. Психологічний стан лікарів сьогодні також намагались підтримати. Пояснював їм, що ми переможемо, треба просто протриматись”, – розповів Колихаєв Суспільному.

На відео видно, що вибух стався поряд з херсонською телевежею. Водночас соцмережах жителі обласного центру повідомили, що ймовірно через її пошкодження припинилась трансляція російських каналів.

Як повідомили кореспонденти Суспільного, вибух було чути в різних районах міста.

Пошкодженими виявились головна будівля Укрпошти, музучилище, ТРЦ “Адмірал”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *