Власник торгового дому в Новій Каховці на Херсонщині є поплічником російських окупантів

Власник відомої в Новій Каховці на Херсонщині марки торгового дому “Маяк” Артем Дишлевий є поплічником російських окупантів. Про це повідомляє Telegram-канал “Правда Таврії”.

Артем Дишлевий відомий, як підприємець. Від батька йому дістався успішний торговий бізнес у Новій Каховці. Після російської окупації він відразу пішов до нового керівника міста Володимира Леонтьєва з заявою, що він готовий співпрацювати з російськими окупантами. Таким чином він одним із перших бізнесменів міста отримав можливість закуплятися в Криму.

“Артем Дишлевий знайомиться зі співробітниками ФСБ і починає здавати місцевих підприємців та мешканців міста. Поки більшість магазинів у Новій Каховці закривалися, Дишлевий швидко набирає обертів та заробляє вже мільйони рублів та купує майно в Криму. Проте, останнім часом Дишлевим розуміє, що Україна може відбити Нову Каховку, як вже відбила Херсон. І щоб не псувати власної репутацію, всім говорить, що він за Україну”, – йдеться в дописі.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТОРГОВИЙ ДІМ-МАЯК, ТОВ» – Херсонська обл., м. Нова Каховка, м. Таврійськ, вул. Соснова, 3. Оптовий супермаркет “Маяк” знаходиться в Новій Каховці на вул. Горького. Ще один магазин розташований на вул. Індустріальній.