Референдуму в Херсоні не буде, – Барієв

У тимчасово окупованому Херсоні російські окупанти планували провести так званий «референдум» про створення «Херсонської Народної Республіки». Спочатку його хотіли провести 27 квітня, потім говорили про 15 травня. Проте Голова Правління Кримськотатарського Ресурсного Центру Ескендер Барієв вважає, що його взагалі не буде. Про це йдеться на сторінці центру.

«Що ж якщо в окупованих Автономній Республіці Крим, Севастополі, Луганську та Донецьку окупанти хоч якось імітували «волевиявлення» народу інсценувавши «референдуми», то на Херсонщині ситуація набагато гірша. Не вдається провести референдум, бо не лише не вистачає людей, щоб брати участь у цирку, а й не вистачає чиновників, які могли б організувати «референдум», – пояснив він.

Окупанти розпочали організовану та структурну роздачу продуктів харчування для мешканців Херсонської області та переходять на організовану та структурну видачу пенсій.
Але для чого це вони роблять?

«Це робиться з метою формування реєстру жителів Херсонщини, здійснення кадрової роботи, пошуку спеціалістів. Вони планують видачу російських паспортів відповідно до «реєстру». Що дарма пряники та пенсії брали?», – додав він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *